Affiliate geld verdienen met uw eigen affiliate internetshop

Met een affiliate site kunt u makkelijk extra inkomsten genereren online. Verderop in dit artikel vindt u een link die verwijst naar een site waarop u een handig script kunt aanschaffen voor affiliate marketing. Meldt u zich aan bij een affiliate netwerk zoals Tradedoubler, dan krijgt u toegang tot een groot aantal artikelen die u kunt promoten.

Het script dat dat u daarbij kan ondersteunen, kunt u aanschaffen op affiliate webshop. Voor dit script heeft u een domein en webhosting nodig. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Kiest u hiervoor, dan zal de aanbieder het script installeren op uw hosting pakket.

Aanmelding bij een affiliate netwerk is verder een noodzakelijke stap. Via een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er iets via uw vermelding wordt gekocht bij de aanbieder.

Banners zijn eveneens eenvoudig toe te voegen aan de site. Er zijn verschillende ruimtes gereserveerd waarbinnen de banners kunnen worden geplaatst. Het plaatsen van banners doet u eenvoudig binnen het beheerpaneel. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.