Affiliate inkomen met uw eigen affiliate website

U kunt via dit artikel een script aanschaffen waarmee het beginnen van een affiliate webshop heel makkelijk te doen is. Een domein en webhosting zijn tevens af te nemen via deze link. Als u niet veel verstand van de techniek heeft kunt u alsnog makkelijk een affiliate shop starten.

Via de pagina affiliate shop kunt u een script voor affiliate marketing aanschaffen. Een domein en webhosting zijn eveneens via deze pagina aan te vragen. U kunt het script direct op uw hosting pakket laten plaatsen als u de hosting samen met het script aanschaft. Het is dan niet meer nodig om de installatie zelf uit te voeren.

Het is verder handig om u bij een affiliate netwerk aan te melden. U kunt bij een affiliate netwerk de feeds ophalen waarbij het productaanbod automatisch kan worden bijgewerkt. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er iets via uw vermelding wordt gekocht bij de aanbieder.

Ook kunt u heel makkelijk affiliate banners op uw affiliate site plaatsen. Binnen verschillende bannerruimten kunt u banners plaatsen. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Wilt u andere aanpassingen doen binnen uw webshop, dan gebruikt u hier tevens het beheerpaneel voor.