Affiliate inkomsten met uw eigen affiliate website

U kunt een PHP script inzetten om een eigen affiliate site op te richten. Wat u naast een affiliate script nodig hebt, zijn webhosting en een domeinnaam. Meer informatie over het draaien van een eigen affiliate website vindt u hieronder.

Heeft u geen ervaring met affiliate marketing, dan zult u toch vrij gemakkelijk ermee aan de slag kunnen gaan. Er is veel informatie voorhanden rondom affiliate marketing. U krijgt links aangeleverd waarbinnen uw unieke code staat opgenomen en waarmee u verwijst naar de affiliate producten. U kunt voor affiliate marketing eenvoudig een affiliate webwinkel beginnen.

Op affiliate marketing webshop kunt u meer lezen over het toepassen van affiliate marketing binnen uw eigen shop. Schaft u er een PHP script voor aan, dan zal deze zijn voorzien van een beheerpaneel. U kunt de beheerschermen gebruiken om de instellingen van uw affiliate marketing shop te wijzigen. U kunt het productaanbod automatisch actueel houden. Daarvoor kunt u productfeeds gebruiken.

Tevens is er op de affiliate site ruimte om banners te plaatsen. U kunt via de beheeromgeving op een hele eenvoudige manier banners binnen uw webwinkel plaatsen. Het is mogelijk om het plaatje up te loaden en aan te geven naar welke URL de banner dient te verwijzen. Als dat nodig blijkt, is het ook mogelijk om aangepaste HTML code in te voeren. Wanneer u linkjes heeft geruild met websites, is er nog een aparte pagina waarop u die sites kunt vermelden.