Affiliate marketing met een eigen affiliate internetshop

Een manier om uw eigen affiliate webshop te draaien is met behulp van een PHP script. Een dergelijk script kunt u in combinatie met een domeinnaam en webhosting heel gemakkelijk aan de praat krijgen. In dit artikel leest u daar meer over.

Zou u wel wat extra geld kunnen gebruiken? Met een eigen affiliate site kunt u met relatief weinig moeite extra geld verdienen. In de vrije uren kunt u werken aan de affiliate webwinkel.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate webshop beginnen. U kunt een script gebruiken die is voorzien van een beheerpaneel. Het beheerpaneel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt er alle instellingen van de webwinkel mee wijzigen. Productfeeds kunnen worden gebruikt om automatisch het productaanbod binnen uw webwinkel actueel te houden.

U kunt tevens met behulp van de beheerschermen de site aanpassen naar uw eigen smaak. Zowel het toevoegen van extra pagina’s als het wijzigen van de kleuren van uw affiliate internetwinkel kunt u de beheerschermen gebruiken. Dit alles via een afgeschermde omgeving waarop u vanaf iedere plek kunt inloggen. Als u dat wilt kunt u al vandaag beginnen met een eigen affiliate winkel.