Affiliate marketing met een website

Het is altijd handig om een extra zakcentje te hebben in lastige tijden. Voor online geld verdienen kunt u verschillende dingen doen. Een voorbeeld daarvan is het verdienen van geld met een affiliate marketing website. Heeft u daar wel oor naar, lees dan snel verder.

Wilt u via een PHP script uw eigen affiliate marketing webshop starten? Op Uw eigen affiliate website bouwen kunt u meer lezen over een dergelijk script. Via een link kunt u daar meer informatie vinden over de aanschaf van een PHP script. Aan uw affiliate webwinkel kunt u heel gemakkelijk feeds toevoegen met behulp van het beheerpaneel.

Dagelijks vindt het inlezen van de actuele XML en JSON feeds plaats. Het getoonde productaanbod zal hierdoor altijd actueel zijn. Een bezoeker kan tot daadwerkelijke aanschaf van een product overgaan via de affiliate link naar de site van de aanbieder.

Een affiliate commissie wordt verdiend bij elke keer dat u een verkoop realiseert. U kunt de aanbieders die werken via affiliate marketing, vinden via een zogeheten affiliatenetwerk. Een affiliate netwerk is bijvoorbeeld Daisycon. Per campagne wordt ook weergegeven hoeveel commissie u ontvangt.