Affiliate marketing met uw eigen website

Wilt u online bijverdienen, dan is dat prima mogelijk met een affiliate marketing webwinkel. Dagelijks zal er dan een XML of JSON feed worden ingeladen met daarin affiliate producten die u via uw webwinkel kunt verkopen. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

Affiliate marketing is uiterst interessant voor het genereren van online inkomsten. Nadat u de website eenmalig heeft ingesteld, verloopt het dagelijks inlezen van de feeds automatisch. Daarna kunt u haast op de automatische piloot inkomsten genereren. Het productaanbod op uw website zal constant actueel zijn, omdat de feeds regelmatig opnieuw worden ingelezen.

De pagina affiliate webshop beginnen bevat meer informatie over het beginnen van uw eigen affiliate webwinkel. Via een PHP script kunt u relatief eenvoudig uw eigen affiliate webwinkel starten. Klik snel op de link wanneer u op zoek bent naar een betaalbaar affiliate webwinkel script.

Via de beheeromgeving heeft u de volledige controle over uw affiliate website. Een wijziging zal direct op uw website worden doorgevoerd. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.