Begin een eigen portaalsite

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website is een website die overwegend bestaat uit backlinks naar andere sites. Dikwijls zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Uiteraard kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. U kunt dan daarbij gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. In het artikel Je eigen portaalsite samenstellen vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. U heeft daarnaast een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Indien de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. U heeft de optie om diverse widgets te plaatsen naast links. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het plaatsen van een nieuwe dochterpagina. Tevens kunnen de relevante gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Vaak kunt u daarbij per link categorie de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. Per rubriek is bovendien een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is behoorlijk eenvoudig. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners toevoegen op uw startpagina site? Met behulp van de beheeromgeving kunt u dat simpel regelen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.