Begin een nieuwe startpagina website

Het is niet behoorlijk gecompliceerd om een eigen startpagina website samen te stellen. Dit is te realiseren met een startpagina script. U kunt met behulp van deze pagina meer hierover te weten komen. Daarnaast vindt u een verwijzing naar een ander artikel over dit onderwerp. Startpagina websites zijn opgebouwd uit een aantal dochterpagina’s. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen aanmaken mag meestal ook. Het aanmaken van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Online is er meer over zo een script te lezen. De website Startpaginascript bevat nuttige informatie. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. U kunt naast links daarbij uiterst simpel nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is heel gemakkelijk. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Zo heeft u met het startpagina script de mogelijkheid om inkomsten te generen. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Zowel Nederlandse in het geval dat Belgische betaalmethoden worden tevens ondersteund.

Het is mogelijk om links te verkopen via uw website. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Zodra het formulier is verstuurd kan voor de nieuwe link worden betaald. Dit betalen verloopt online. Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee maakt u het hackers lastig om in te breken op uw PHP site. Langs deze weg is geld verdienen gemakkelijk te doen. Kosten voor het script en de hosting verdient u zo terug.