Begin uw eigen marktplaats

Een eigen advertentie website maken kan op een eenvoudige met een advertentie script. U kunt hier meer erover lezen. U kunt direct aan de slag met een dergelijk script zonder zelf te hoeven programmeren. Mogelijkerwijs wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Een marktplaats script biedt verschillende opties voor het online verdienen van geld.

Een goed advertentie script is met behulp van het artikel marktplaats PHP script te vinden. Er schijnt verschillende extra mogelijkheden in te stellen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Voor iedere afzonderlijke mogelijkheid kunt u geld vragen. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde categorieën toevoegen aan uw advertentie website. Voor zowel Nederlandse indien Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Het plaatsen van banners is daarbij een fluitje van een cent. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats script. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u tijdens de installatie op. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is erg eenvoudig. Daarnaast kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.