Begin uw eigen webshop

Een webwinkel kan worden gebruikt voor het online aanbieden van uw producten. Het is daarbij vrij gebruikelijk dat er diverse betaalwijzen worden ondersteund. U zult een overzicht met de bestelling in een e-mailbericht ontvangen op het moment dat een bestelling is gedaan. U kunt de e-mail gebruiken om de bestelde producten te versturen. U kunt het script eenvoudig installeren op een webhosting pakket. De bestanden kunt u middels FTP plaatsen op een eigen hostingpakket. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. Tijdens de installatie kunt u zaken instellen die nodig zijn om de webshop te laten functioneren.

Het gebruik van een PHP script is daarbij wel nodig. Meer informatie voor een script om een eigen webwinkel te runnen, is te vinden op de website Een webshop starten. Het script is voorzien van een beheerscherm waarmee de voorraad is in te stellen. U kunt het script gewoon op een hosting pakket plaatsen. U kunt via het beheerpaneel makkelijk uw website naar wens inrichten. Plaatjes van de producten uploadt u eenvoudig via de beheerschermen.

Het script is voorzien van voorraadbeheer zodat u ook per product het aantal stuks in uw voorraad kunt opgeven. En via deze beheeromgeving kunt u de uitstraling van uw website naar uw eigen wens wijzigen. Verder kunt u banners op de website plaatsen als u dat wilt. Dit gaat heel makkelijk via de beheerschermen. Alle relevante informatie voor de zoekmachines kunt u ook eenvoudig via de beheerschermen instellen. Dit is de kans om op uw eigen hostingpakket een betaalbare PHP webshop te beginnen. U kunt de bestanden met een FTP programma op de webserver plaatsen. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. De absoluut noodzakelijke dingen die nodig zijn om de webshop te laten draaien, kunt u tijdens de installatie instellen.