Beheer eenvoudig een moderne portaal site

Is linkbuilding onderdeel van uw marketing activiteiten? Het is verstandig om vandaag nog te beginnen met uw eigen startpagina website wanneer u dat nog niet heeft gedaan. U kunt de links vrij gemakkelijk op onderwerp groeperen. Zowel het toevoegen van affiliate links als reguliere links is mogelijk.

Op uw startpagina website wordt een aanmeldformulier geplaatst door het installatie script. Met dit formulier kunnen mensen zich als pagina beheerder aanmelden. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. U houdt de startpagina website dan besloten. Meer over een startpagina script kunt u lezen op Aanmelden startpagina.

Op de dochterpagina’s kunt u rubrieken plaatsen. De rubrieken zullen de door u geplaatste links gaan bevatten. U kunt diverse widgets plaatsen, waaronder een blok met zelf ingevoerde HTML code. Zo heeft u de volledige vrijheid over de content op uw startpagina site.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. De vermelde websites krijgen hierdoor een nog betere score in de ogen van de zoekmachines. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Er kunnen bijvoorbeeld backlinks worden verkocht. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. Tradedoubler en Daisycon zijn voorbeelden van netwerken waarbij u zich kunt aanmelden als publisher. U kunt op deze manier de aanschafkosten weer terugverdienen.