Beheer makkelijk een eigen startpagina website

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel hoe maak je een startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. Voor alle rubrieken kunnen specifieke kleuren ingesteld worden. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.