Beheer makkelijk uw site

Wilt u weten wat een CMS pakket voor u kan betekenen? Informatie hierover kunt u hier vinden. In eerste instantie zorgt een CMS ervoor dat de kans op fouten bij het bouwen van de site wordt gereduceerd. Programmacode wordt door het content management systeem strikt gescheiden van de website content.

Een voorbeeld van content die u kunt actualiseren zijn de pagina’s op de website. Er kunnen formulieren toegevoegd worden aan deze pagina’s. U kunt zelf bepalen uit welke velden de formulieren bestaan. Het is niet nodig om kennis van de techniek te hebben hiervoor.

Via het artikel kunt u meer lezen over content management systemen. Het is raadzaam om een CMS systeem in gebruik te nemen. U hoeft geen wijzigingen in bronbestanden aan te brengen. Via de beheeromgeving kunt u de meeste beheertaken gemakkelijk uitvoeren.

De onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm toegewezen gekregen. Via een menu kunt u eenvoudig naar het juiste scherm navigeren. Onderdelen op uw website kunnen worden aangemaakt, bewerkt of verwijderd. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan uw zakelijke website toevoegen.

De formulieren bevatten technieken waarmee spam wordt geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat u voornamelijk relevante berichten ontvangt. De installatie van een CMS systeem is over het algemeen geen rocket science. Er is vaak voldoende documentatie over te vinden. Besparen op een webdesigner is mogelijk omdat u een meegeleverde layout voor uw website kunt kiezen.

U kunt per individuele pagina de metagegevens instellen. Zo kunt u per pagina een korte omschrijving invullen.