Beheer professioneel een moderne startpagina site

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Via een zakelijke website kunt u geld verdienen via het internet. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

U kunt de backlinks inzetten om een hogere positie in Google te realiseren. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op eigen startpagina. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd.

Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. De factuur wordt automatisch verstuurd naar de klant zodra de betaling voor de linkaanmelding binnen is.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. De meta gegevens voor Google kunnen per specifieke rubriek worden ingevoerd. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. Voor iedere rubriek kunnen ook de kleuren gewijzigd worden. Dit is interessant om de aandacht naar een specifieke categorie toe te trekken.