Beheer van een linkpagina

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Het artikel Startpagina aanmaken bevat handige tips voor het gebruik van een startpagina script.

Via het registratieformulier kan iemand een eigen gebruikersaccount creëren. Gebruikers kunnen dit account gebruiken om in de beheeromgeving in te loggen. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Vaak is er een database nodig. Vraag voor de zekerheid aan de ontwikkelaar welke hosting u het beste kunt afnemen. Een goed startpaginascript kunt u vinden door te zoeken op de website die in de link genoemd wordt. Een optie is het verkopen van links via het startpagina script. Het moet voor iemand wel aantrekkelijk zijn om een betaalde link op uw website te hebben.

Wilt u een kwalitatieve startpagina website dan dient u verschillende zaken aan te houden. Een startpagina die u bouwt zal in de regel Nederlandstalig zijn.

Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Een voorwaarde is dan wel dat het subdomein nog beschikbaar is.