Betaalbaar een moderne portaalwebsite bouwen

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Realiseer eenvoudig een nieuwe portaal site leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.