Betaalbaar een nieuwe portaal website maken

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U kunt diverse vormen van content aan de verschillende dochterpagina’s toevoegen. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Het script wordt met handleiding geleverd. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Eigen startpagina maken. Het script is ontwikkeld met PHP. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.