Bookmarkjes online beheren info

Goed gevonden worden met uw website in Google is vaak gewenst. Wilt u geld met uw site verdienen, dan is een goede positie erg belangrijk. Hyperlinks waarmee men naar uw website kan navigeren, zijn daarbij een factor. Naast het aanmelden van uw link op bestaande sites is het ook mogelijk om zelf een startpagina site op te richten.

Voor online inkomen genereren kan de site op diverse wijzen worden ingezet. Raadpleeg startpagina website voor meer informatie. Het is mogelijk om Google AdSense blokjes te plaatsen op verschillende plekken binnen uw site. Ook is het toevoegen van affiliate links een mogelijkheid.

Via een beheerpaneel heeft u de totale controle over de links die op uw website vermeld staan. U kunt het zo regelen dat een en ander automatisch verloopt als er een link wordt aangemeld. Afrekenen kan online dankzij een koppeling met een betaalprovider. Het tarief dat wordt gerekend voor een backlink, kunt u zelf bepalen. Er kan voor voorpagina links en reguliere links een verschil worden aangebracht in prijs. Of een betaling goed is gegaan kan het script zelf controleren via een betaalkoppeling. Is de betaling gelukt dan wordt de link meteen toegevoegd op de site.

Wanneer u een website inzet voor geld verdienen is het belangrijk dat u voldoende controle heeft over de indeling. Het moet mogelijk zijn om affiliate banners op opvallende locaties binnen uw site toe te voegen. Een bezoeker zal immers alleen op voor hem zichtbare banners klikken.