Bouw een lijst van je bookmarks

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Je favoriete websites online beheren. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het script is redelijk recent ontwikkeld. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Bij affiliate marketing promoot u producten van derden, waarbij u als tussenpersoon per verkoop een gedeelte van het aankoopbedrag verdient. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradetracker.