Bouw uw moderne portaalsite

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website is een website die grotendeels bestaat uit backlinks naar andere sites. Meestal zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Logischerwijs is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. U kunt dan ook gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Daarover is op de pagina Bouw je eigen portaalsite meer te lezen. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Ook is het belangrijk dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Men kan zich met behulp van uw website als paginabeheerder aanmelden. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. U heeft de optie om diverse widgets te plaatsen naast links. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het plaatsen van een nieuwe dochterpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina enorm makkelijk instellen.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Daarbij kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren via het startpagina script. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. Het aanmaken van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is enorm simpel te doen. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden die het startpaginascript biedt. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Banners zijn met behulp van het beheerpaneel makkelijk te plaatsen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.