CMS beheer info

Er zijn opties om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen op het moment dat u dat wilt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Bovendien met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. Dit geldt daarnaast voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?

Een content management systeem is via CMS systeem eenvoudig te vinden. Met het script kunt u simpel wijzigingen aanbrengen aan uw website. Het is noodzakelijk dat u inlogt, voordat u iets kunt aanpassen. De beheerpaneel heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Het is gemakkelijk om via het menu het juiste beheerscherm te vinden, om uw verandering te kunnen doorvoeren.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Tevens heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Tevens kan de betaling met behulp van uw website verlopen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. Van de e-mail die de koper ontvangt na het aanschaffen van een product of dienst, verandert u met behulp van de beheergedeelte gemakkelijk de titel en de tekst.