Een advertentie website betaalbaar maken

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Professioneel een advertentie website bouwen vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.