Een eigen advertentie website maken

Een advertentie script kan een hoop functionaliteiten hebben. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. In de beheeromgeving zult u deze velden voor het invoeren van metagegevens gemakkelijk kunt vinden. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u ook eens de pagina advertentie website maken bezoeken. Hoe dit precies werkt, hoeft u met het CMS pakket niet te weten.

Aanmelden op uw advertentie website is voor adverteerders een kwestie van het registratieformulier invullen. Het script maakt na het invullen van het registratieformulier een account aan voor de nieuwe adverteerder. Via het account kunnen advertenties op de website worden geplaatst. Het is daarbij mogelijk om geld te verdienen aan de extra opties die u bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kunt aanbieden.

Via een reactieformulier kan op een advertentie worden gereageerd. U kunt vanuit iedere advertentie dit formulier gemakkelijk opvragen. Spam zal daarbij zoveel mogelijk worden tegengehouden. Het is ook mogelijk voor bezoekers om verdachte advertenties te melden.

Het script bevat ook functies voor bieden op advertenties. Een adverteerder mag zelf bepalen of er geboden mag worden. De adverteerder zal een e-mail ontvangen wanneer er een bod binnenkomt. De hoogste biedingen worden bij advertenties weergegeven. De adverteerder kan de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht, gemakkelijk een bericht sturen. Ook kan een bod eenvoudig weer worden ingetrokken. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen een bod van de site afhalen.