Een eigen advertentiesite runnen

De scripttaal PHP kunt u gebruiken om de benodigde functies toe te voegen aan uw eigen advertentie website. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Zo is de kleurstelling aan te passen. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.

Over een handig advertentie script met beheerpaneel kunt u meer lezen op Eigen advertentie site bouwen. Het kopen van een bestaand script heeft een aantal voordelen. De problemen die u kunt tegenkomen wanneer u zelf gaat programmeren, zijn in een bestaand script meestal al opgelost. Door niet zelf het script te schrijven, kiest u ook voor een tijdsbesparing.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.