Een eigen affiliate shop

Vanaf elke mogelijke plek ter wereld kunt u inloggen binnen de beheeromgeving van uw affiliate website en de website beheren. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. Over inkomsten generen met een affiliate script kunt u op affiliate website beginnen meer informatie vinden. Als u daar oor naar heeft, dan kunt u het zelfs uitbouwen tot een fulltime inkomen waarbij processen zoals het toevoegen van producten geautomatiseerd verlopen.

Sommige mensen promoten de affiliate producten met behulp van een startpagina website. Men plaatst de affiliate links dan tussen de gewone informatieve links op een dergelijke website. Op zulke sites plaatst men dan ook niet zelden enkele affiliate banners. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate marketing starten dan eens door.

Een PHP script kan u helpen bij het starten van een eigen e-commerce site. U kunt op een e-commerce platform ook eenvoudig affiliate producten aanbieden wanneer u dat wilt. U kunt uw eigen goederen aanbieden maar ook producten op basis van affiliate marketing aanbieden is een optie.

U kunt periodiek de feeds van diverse aanbieders ophalen en verwerken. Voor elke rubriek die wordt gebruikt binnen de feeds kunt u aangeven aan welke rubriek binnen uw eigen webwinkel deze gekoppeld is. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. U hoeft niets over programmeren te weten. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. U kunt van elke afzonderlijke feed zien hoeveel producten er binnen de shop zijn toegevoegd.