Een Eigen Markplaats Realiseren

Met een advertentie script kunt u op een eenvoudige slimme een marktplaats website bouwen. Met een dergelijk script wordt een beheergedeelte geleverd. Veranderingen kunt u via de beheeromgeving gemakkelijk aanbrengen. Zo kunt u met behulp van de beheeromgeving een betaalde rubriek aanmaken. Daarbij een kleur is zo makkelijk aan te passen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Hierop kunnen adverteerders hun spullen eenvoudig te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van . Met een paar gemakkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Daarnaast vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een advertentie kan zo gemakkelijk worden teruggezocht. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan toevoegen is via de backend omgeving instelbaar. U brengt op makkelijke slimme een aanpassing aan op uw website. Met een aanmeldformulier is er eenvoudig een nieuwe gebruiker aan te maken. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.