Een eigen marktplaats maken

Een online inkomen kunt u op verschillende manieren realiseren. Inkomen genereren via een advertentie website is 1 van de mogelijkheden. Wat u kunt doen is zelf een script programmeren. Ook kunt u bij het bouwen van een advertentiewebsite worden ondersteund door een reeds bestaand PHP script. Daarmee bespaart u een hoop tijd.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. Bij commerciële rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. Tevens kunt u verdienen aan topadvertenties die de adverteerders kunnen aanmaken. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. Een script met deze functionaliteiten kunt u aanschaffen via de link die u op advertentie script kunt vinden.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Zo kunt u ervoor zorgen dat men actief blijft op uw site. Het script geeft u een unieke kans om een eigen marktplaats te beginnen. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.