Een eigen portaalsite realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij goed inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Met behulp van het artikel Startpagina script kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina uiterst makkelijk aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.