Een eigen startpagina maken

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Het startpagina script valt hieronder. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Meer over het startpagina script kunt u via aanmelden startpagina vinden. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. Via de koppeling met de payment provider kan het script ook zien of een betaling is gelukt en daarop reageren. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.