Een eigen startpagina website oprichten

Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Er hoeft geen nieuw script geprogrammeerd te worden. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.

Bij het script is een beheeromgeving toegevoegd waarmee u wijzigingen aan de website kunt doen. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u aanmelden startpagina eens doorlezen. U kunt daar een interessant startpagina script vinden. U heeft met dat script geen enkele beperking bij het bouwen van uw startpagina website. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een startpagina website is het heel eenvoudig om extra geld te verdienen.

De kleuren kunt u per rubriek wijzigen via de beheeromgeving van het script. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. Ook kunt u vaste rubrieken toevoegen aan uw website. Deze zijn dan op iedere startpagina zichtbaar. U plaatst daarbinnen inhoud die op elke startpagina te zien. Binnen zo een categorie kan een affiliate banner getoond worden. Met een affiliate banner toont u een bepaalde aanbieding waarbij u kunt mee verdienen met de verkoop van het product dat u promoot.