Een mooie startpagina op touw zetten

Een variant op het CMS script is het startpagina script. U kunt met dit script eenvoudig een startpagina website samenstellen. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. In principe zit er geen maximum aan het aantal startpagina’s dat u kunt aanmaken. Via een eigen subdomein zal iedere dochterpagina bereikbaar zijn. U hoeft de subdomeinen niet steeds in uw DNS toe te voegen. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina Startpagina script. U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Aanmelden voor eigen startpagina maken kan eenvoudig via uw website. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

In het genoemde artikel is ook meer te lezen over een eigenschap van het script die u zeker leuk gaat vinden. Deze inkomsten kunt u halen uit het verkopen van links op de verschillende dochterpagina’s van uw site. Hierbij is uw tussenkomst nauwelijks nodig. Daarbij is het wel belangrijke dat uw website echte bezoekers aantrekt. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Wilt u een goede startpagina website maken dan zult u met een aantal dingen rekening moeten houden. Duidelijkheid en leesbaarheid zijn erg belangrijk. Het laden van de website mag ook niet te lang duren. Probeer HTTPS te gebruiken in plaats van HTTP. Vindt de bezoeker het een goede startpagina website? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

Het zal meestal om een Nederlandstalige startpagina gaan. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden. Men zal het script doorgaans met PHP hebben gebouwd. Gegevens worden in een database opgeslagen. Het installeren van het script is vrij eenvoudig. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.