Een mooie startpagina samenstellen

Zou u graag een eigen startpagina website willen hebben? Een optie is om zelf een script te bouwen, maar de vraag is of dat de verstandigste keuze is. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Men kan zich registreren op uw website waarna men een startpagina kan creëren. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Het controleren van de betaling en het plaatsen van de link gebeurt vaak automatisch. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. U stelt de prijzen van de linkplaatsing eenvoudig in, in het beheerpaneel. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina en een homepage link verschillende bedragen vragen. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina door. Er vindt er tevens een aanbeveling voor een goed startpagina script. Na de betaling kunt u het script meteen downloaden en installeren op uw webruimte.

De tabellen in de database die het script nodig heeft om te functioneren, zal het script zelf aanmaken. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Het mooie is ook dat u niet zelf hoeft te programmeren. Het startpagina script bevat alle functies al. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.