Een Nederlandse startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Natuurlijk kan dat. Ook in het geval dat u helemaal niets weet over websites maken. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de pagina eigen startpagina leest u daar meer over. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Het script bevat een beheergedeelte waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Handig op het moment dat u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Zo voegt u op verschillende wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.