Een nieuwe portaal site vormgeven

Voor het genereren van een extra inkomen kunt u met een startpagina website verschillende kanten op. Zo is het mogelijk om backlinks te verkopen. Daarbij is het zo dat een backlink na de betaling automatisch wordt geplaatst. Op deze wijze is een passief inkomen te realiseren. Vooral wanneer er economisch onzekere tijden zijn, is een extra appeltje voor de dorst interessant.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.

Het is raadzaam om Ontwikkel eenvoudig een nieuwe portaalwebsite te bekijken. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.