Een nieuwe portaal website runnen

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. De pagina Snel een moderne portaalwebsite maken vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.