Een nieuwe portaalwebsite runnen

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen marktplaats beginnen. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.