Een nieuwe startpagina website ontwikkelen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Goede startpagina. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het uiterst gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.