Een uitgebreide portaalsite samenstellen

Startpagina websites zijn uiterst handig voor affiliate marketing. Op zo een website worden verwijzingen naar andere websites geplaatst. De vindbaarheid van de vermelde websites wordt door zulke backlinks groter. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Een dochterpagina kan over elk denkbare onderwerp gaan. Daarbij is het vaak mogelijk om relevante zoekwoorden op te geven per individuele dochterpagina. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Handleidingen goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Zo kunt u de website een meer informatieve uitstraling geven. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U kunt affiliate banners eenvoudig afwisselen. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.