Een uitgebreide startpagina website beheren

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Een link hieronder bevat informatie over het script. Startpagina’s kunnen worden gekoppeld aan een subdomein. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. U kunt over zo een script meer lezen op Een moderne startpagina site samenstellen. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.