Een website laten maken met CMS

Vaak is een eigen HTML template inladen mogelijk. U kunt een design laten bouwen door een webdesigner als u wilt. Het gebruiken van een eigen HTML template is echter niet noodzakelijk. Een alternatief is het gebruiken van een met het CMS pakket meegeleverd thema. Vaak kunt u zelfs nog van design wisselen als u al wat pagina’s met content heeft gevuld. Belangrijk is om vooraf wel al een idee te hebben van de indeling van uw website. Later naar een eigen HTML template omschakelen kan gaandeweg lastiger worden. Vaak laten de programmeurs het schakelen tussen de standaardthema’s expres zo vloeiend verlopen.

Wilt u zelf uw website maken, zonder dat u iets weet over de techniek? De pagina beheer website beschrijft een CMS systeem dat geschikt is voor een zakelijke website. Bent u dus nog op zoek, dan is het zeker goed dat artikel eens door te nemen. Het pakket heeft een zeer eenvoudige installatie. U begint niet met lege handen. De installatie maakt demo content voor u aan.

Het CMS bevat een veilig PHP inlogsysteem. Dergelijke onderdelen zijn onderdeel van het CMS systeem. Het is mogelijk om ook andere gebruikers aan te maken in het beheerpaneel. Samen met anderen aan de website werken wordt zo mogelijk. U kunt ervoor kiezen om voorbeeld content te laten neerzetten tijdens de installatie. Desgewenst kunt u deze structuur voor uw website aanhouden. Uiteraard kunt u de pagina’s en het menu zo indelen zoals u zelf wilt.