Eenvoudig een moderne portaal site runnen

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Het is geenszins nodig om een geheel nieuw script te laten programmeren. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Alle benodigde wijzigingen zijn via de beheerschermen te doen. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u hoe maak je een startpagina eens doorlezen. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Via een PHP script kunt u een startpagina website zelf bouwen zonder veel verstand van de techniek te hebben. Het is geenszins nodig om een geheel nieuw script te laten programmeren. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.