Eenvoudig een nieuwe startpagina website oprichten

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

U kunt online meer hierover lezen. De pagina Aanmelden startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.