Eenvoudig een webshop beginnen

Wellicht denkt u aan het aanbieden van uw spullen via een webwinkel. Echter kan het zijn dat u geen ervaring met websites maken heeft. Met een PHP script zal het niet moeilijk zijn om uw eigen webshop in te richten en te beheren.

U kunt het beheerpaneel gebruiken voor het toevoegen van nieuwe producten binnen uw online shop. De pagina Een webshop beginnen bevat meer informatie over een PHP script waarmee eenvoudig een webwinkel te starten is.

U heeft zelf de volledige controle over het uiterlijk van uw webshop. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Zodra de kleuren gewijzigd zijn, zult u de website in deze nieuwe kleuren zien. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Daarna zal de installatie van het script worden gestart. Het installatieproces wordt tijdens uw 1e bezoek aan de website gestart.

Met de webshop beheertool kunt u heel gemakkelijk uw voorraad updaten. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. Het aantal stuks in uw voorraad kunt u vervolgens per productvariant invoeren. Zo worden alleen producten getoond die u daadwerkelijk op voorraad heeft.