Eenvoudige webwinkel maken

Wellicht zou u via een eigen webshop graag producten verkopen. Uw eigen webwinkel starten kan met een PHP script. Als u dat wenst, dan kunt u met een kant en klaar script uw webwinkel opzetten. Op de pagina php webshop vindt u meer informatie over een kant en klare PHP webwinkel. De website van de aanbieder is heel gemakkelijk via de links te bereiken. Er is ondersteuning voor een aantal betaalgateways, waardoor u vrijheid heeft in het beslissen met welke partij u zaken wilt doen. Een betaalprovider maakt het mogelijk dat klanten online betalingen via uw webwinkel kunnen doen.

Alle producten die u binnen uw online webshop wilt plaatsen, kunt u in een categorie plaatsen. Binnen iedere categorie kunt u een overzicht van alle producten binnen die categorie weergegeven. Het is tussen de producten door ook mogelijk om banners weer te geven. Dit kunnen bijvoorbeeld affiliate banners zijn.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. Ook bij deze handeling is geen enkele technische kennis vereist. Het aanpassen van de kleuren kan voor diverse elementen op uw website. U kunt op deze manier werken aan een mooie en professionele website.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden.