Eigen startpagina bouwen

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er nauwelijks verstand van de techniek nodig aan uw kant. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Het is niet gecompliceerd om een RSS feed te tonen op uw site. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website . Op diverse wijzen betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het is enorm gemakkelijk om een nieuwe link categorie toe te voegen. Registreren op uw website is bovendien mogelijk met behulp van een registratieformulier. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarnaast de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Tevens is een Google Adsense blokje plaatsen geen enkel probleem. U kunt diverse kanten op met een eigen startpagina website.