Eigen startpagina online zetten

Nuttig om te hebben bij linkbuilding werkzaamheden is een eigen startpagina website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Links rondom hetzelfde thema komen op deze manier overzichtelijk bij elkaar te staan.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. Dit zijn woorden die door de zoekmachines aan uw website worden gekoppeld en waar men online op zoekt.

De pagina Eigen startpagina maken bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Webhosting pakket en een eigen domein heeft u naast het startpagina script ook nodig. U maakt de website via een handig installatiescript gebruiksklaar. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Er kunnen naast links ook teksten en verschillende widgets op een startpagina worden geplaatst. De kleuren kunnen per individuele dochterpagina eenvoudig worden aangepast.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript, dan is dat ook niet heel lastig. U kunt na het koppelen van een betaalprovider backlinks verkopen op uw startpagina website. Daarbij kan het script zelf controleren of de betaling is gelukt en de link plaatsen. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Op deze manier is het vrij eenvoudig om geld met uw startpagina website te verdienen. De aanschafkosten van het startpaginascript zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf de regels.