Eigen startpagina samenstellen

Doet u aan linkbuilding? U kunt startpagina links toevoegen die daar aan bijdragen. Doorgaans zijn ze gratis te creëren. U kunt op een bestaande website een dochterpagina registreren. Zelf een startpagina website starten is daarnaast een optie. Deze kunt u dan inzetten voor linkbuilding. Eventueel zijn zo ook linkbuilding pakketjes aan klanten aan te bieden, waaraan u geld kunt verdienen.

De pagina Startpaginascript bevat meer informatie over een veilig PHP script voor startpagina beheer. Er waren enige tijd namelijk geen moderne scripts meer op de markt. Na enige tijd waren veel bestaande scripts verouderd. Steeds meer eigenaren van startpagina websites gingen op zoek naar een nieuw startpagina script.

Wanneer u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Koopt u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. U voorkomt verder dat u een PHP webontwikkelaar veel geld moet betalen voor een script. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links plaatsen op uw startpagina website. U kunt meteen backlinks plaatsen.

U past de kleuren gemakkelijk aan van uw website. Kleuren zijn per startpagina aan te passen. Wilt u dat men een eigen startpagina kan plaatsen op uw website, dan kan dat. Enorm eenvoudig kunt u dat instellen in het controlepaneel. U mag zelf de inloggegevens kiezen gedurende het installeren van het startpagina script. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.