Eigen startpagina website bouwen

Zelf een startpagina website is niet uiterst moeilijk. Het is relatief eenvoudig met behulp van een startpagina script te realiseren. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. U kunt hier bovendien een verwijzing naar een ander informatief artikel vinden. Een startpagina website bestaat uit diverse startpagina’s. Een dochterpagina is meestal rondom een bepaald thema opgebouwd. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen toevoegen mag vaak ook. Het plaatsen van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Meer informatie over een tool hiervoor kunt u middels het internet makkelijk vinden. Op de pagina Bouw een mobielvriendelijke startpagina website staat veel nuttige informatie. U kunt met behulp van dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. U kunt naast links daarbij behoorlijk gemakkelijk nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Via de beheeromgeving van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Zo heeft u met het startpagina script de mogelijkheid om inkomsten te generen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de homepage kunt u diverse bedragen instellen. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

Het toevoegen van een link is voor de bezoeker gemakkelijk te doen. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. Men kan daarbij de startpagina en gewenste rubriek voor de link kiezen. Zodra het formulier is verstuurd kan voor de nieuwe link worden betaald. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Van uw kant is kennis over de techniek niet nodig. Een eigen startpagina website wordt zo daarbij voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Binnen een zucht en een scheet heeft u uw eigen website online. Tevens is de installatie uiterst eenvoudig in elkaar gezet. De stappen worden beschreven op de website van de aanbieder. De installatie vindt plaats op uw webruimte.