Extra inkomsten met een affiliate shop

Een affiliate script kan eenvoudig worden ingezet voor het genereren van online inkomsten. U verdient dan geld met de promotie van de producten van derden. Het ontwikkelen van eigen producten is in dat geval niet noodzakelijk. Voor de affiliate webwinkel kan een PHP script worden ingezet. Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script.

De benodigdheden om een affiliate site te beginnen vindt u via de pagina affiliate webshop beginnen. Het is mogelijk om samen met de aanschaf van het script direct een domeinnaam te registreren en een webhosting pakket af te nemen. Een handleiding voor het gebruik van het affiliate script kunt u op de site van de aanbieder vinden. Het script bevat alle functies die u nodig heeft voor het starten van een affiliate shop.

Bij het script zit een beheeromgeving inbegrepen waarmee de site volledig kan worden aangepast. Met het script kunt u productfeeds periodiek ophalen en binnen uw webshop verwerken. Het bijwerken van het assortiment zal u over het algemeen weinig tijd kosten op deze wijze. Beginnen met affiliate marketing is met behulp van het script prima te doen.