Gemakkelijk een marktplaats beginnen

Zonder aarzelen kan er voor het maken van een marktplaats website een PHP developer worden ingeschakeld. Er is echter een zekere kans dat dit voor u te duur is. U kunt echter tevens kiezen voor een goedkoper alternatief. Aanschaft u een advertentie script, dan haalt u daarmee alle benodigde functies in huis.

Ziet u een kant en klaar script aanschaffen wel zitten? Dan zal het artikel marktplaats CMS zeker het doornemen waard zijn. Wanneer u een kant en klaar advertentie script koopt, hoeft u geen web developer meer in te schakelen. Andere benodigdheden zijn een eigen domein en een webhosting pakket. Het script wordt op het webhosting pakket geïnstalleerd.

Het installatie script geeft u de optie om de basisgegevens van uw website in te voeren. Zoals de naam van uw nieuwe website, de zoekwoorden en een beschrijving. U vult daarbij de database gegevens in. De inloggegevens voor uw beheeraccount stelt u eveneens middels dit script in. Een handleiding voor het advertentie script is te downloaden op de website van de ontwikkelaar.

Met het script stelt u makkelijk van alles in. Een wijziging voert u door via de beheergedeelte van het advertentie script. Onder andere is in te stellen hoe lang een advertentie zichtbaar blijft. Voor de aanvullende mogelijkheden bij het plaatsen van een advertentie, kunt u verschillende prijzen opgeven. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw advertentie website. U kunt de meta informatie per rubriek instellen.

Aan iedere mogelijkheid voor advertentie aanmaken kan een afzonderlijke prijs worden gekoppeld. Geld verdienen is met het script dus op verschillende wijzen mogelijk. Het script ondersteunt verschillende betaalwijzen. Er worden zowel Nederlandse als Belgische betaalmethoden ondersteund.